Translate

Wednesday, January 8, 2014

Nacibaba'dan inciler


Nacibaba'dan secmeler:

Ondan alinan makineler calisir baskasindan alinana makineler calismaz. Mantigina sogan suyu dokeyim senin be adam. Neymis, kendine gelen makineleri Turkiye topraklarina gore ayarliyormus. Sanki Turkiye'de sadece tek tip bir toprak var. Oyle dedigine gore bir makine ayari icin ulke topraklarini karis karis gezmen gerekir ki seni asan bir meseledir bu.

Yani diyor ki Nacibaba, makine gozunu yurtdisinda acti mi buraya getirirseniz mefta olur. Bu da demek oluyor ki makine imal edildi mi calisiyor mu calismiyor mu hic bakilmiyor direk olarak Nacibaba hazretlerine gonderiliyor, o bir ayar cekiyor (nasil cekiyorsa) makine oluyor azgin bir boga.

Yahu bana inanmiyorsunuz adamin sattigi marka dedektorun internet sayfasina girin zor degil. Deyin ki Turkiyede boyle boyle bir nacibaba hazretleri var sizin markanizi satiyor, ama burada kendi ayar cekiyormus sizin resmi distributorlerinizde satilanlar burda calismiyormus. Bu dogru mudur nedir diye bir sorun. Sadece iki cumle e-mail atin. Adamin ne mal oldugunu ogrenin . Ben sordugumda bana gulerek cevap verdiler. Eee kim olsa boyle sarlatani anlatirken hem guler hem kizar.



No comments:

Post a Comment